voorgerechten

Ambachtelijk brood met smeersels 8,75
Pomodori tomatensoep
Basilicumroom – Parmezaanse kaas
7,75
Katwijkse vissoep
Garnituur van Hollandse garnaal en witvis  – geserveerd met brood en rouille
11
Carpaccio van biologisch rund
Pestomayo – rucola – pijnboompitten – Parmezaanse kaas
14
Quesadillas
Guacamole – zure room (V)
11
Trio van Vis
Hollandse garnalen – tonijn – gerookte zalm
17,75
Duo van geschroeide sashimi zalm en tonijn
Krokante sushirijst – pittige sriracha saus – wasabicrunch – Japanse mayo – krabsalade
14,5
HET STRAND – SHARE PLATTER
Tonijn taco – torched salmon – gamba’s – krabsalade – taugé
15,75 p.p.

menukaart

Lunch: 12.00 tot 15.30 uur
Diner:  tot 21.30 uur
Alle gerechten kunt u ook
als Lunch kiezen!

oesters – geay

Een balans tussen een zoete en zilte oester.
De Geay staat bekend om haar fijne ziltigheid en volle smaak!
Klassiek
Sjalot – rode wijn azijn – citroen
4,25 p.s.
Gin-tonic granité
Gin – tonic – komkommersalsa
4,75 p.s.
Sweet & Sour
Radijs – honing – witte wijn azijn
4,75 p.s.
Proeverij
Geniet van 3 x 2 oesters
25,50

kreeft

Halve kreeft
Keuze uit al onze hele kreeft bereidingen
Mogelijks als voorgerecht én hoofdgerecht!
19,75
Hele kreeft koud
Met “Zaanse” mayonaise
42,5
Hele kreeft met kruidenboter
Uit de oven
45
Hele kreeft Armorican
Tomaat – dragon – cognac – sjalot
45

fruits de mer

Fruits de Mer
Combinatie van koude en warme schaal- en schelpdieren
45,75 p.p.
Oesters – Kokkels – Vongole – Coquille – Hollandse garnalen – Tijgergarnalen
geserveerd met Zaanse mayo, cocktailsaus, citroen en rodewijnazijn met sjalot
Extra voor bij uw Fruits de Mer
Halve kreeft
19,75

hoofdgerechten

Sliptongetjes
Lekker gebakken in de boter
25
Witte Heilbotfilet
Spaghetti – vongole – saffraan – beurre blanc
24,75
Chicken teriyaki sesam
Kippendij – noodle – soja – taugé
21
Pork & Beef ribs
Ketjap – bourbonlak – haricot verts – spek – roseval
26,75
Tournedos 
Mosterd dragonjus – doperwt – tomaat – uiennestje
29,75
Bavette
Haricot verts – chimichurri – peper
27,75
Tonijn
Chili flakes – vinaigrette – prei – tomaat
27,5
Gamba’s
Piri piri – komkommer – rode peper – ambachtelijk brood
23,5
Combinatie van vis, schelp en schaaldieren
De bediening vertelt u graag de keuze van vandaag
31,75
Pasta Caprese (V)
Spaghetti – pesto – tomaat – Burrata
18

menu

Lunch: 12.00 tot 15.30 uur
Diner:  tot 21.30 uur
Alle gerechten kunt u ook
als Lunch kiezen!

bijgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met Salade en Frites met Zaanse mayo
Extra te bestellen:
Gebakken aardappelen met spek en ui – 3

Dagverse groenten – 3

allergie / voedselintolerantie

Wij kunnen bijna alle gerechten aanpassen aan uw allergie of voedselintolerantie.
Vraag het aan de bediening

maaltijdsalade

Salade “Het Strand”
Geschroeide verse tonijn (rauw van binnen) – cherrytomaat – ui – pijnboompitten – ei – olijven – croutons
19,75
Vegan Poke Bowl
Sushirijst – komkommer – tomaat – avocado – Edamame – vegan knoflookdressing
14
Extra opties:
– Tonijntartaar
– Zalm sashimi
– Gebakken gamba’s

8
5
5

kindermenu’s

Vis van de dag
Frites – mayo – appelmoes – Ola ijsje
10
Kind spareribs
Frites – mayo – appelmoes – Ola ijsje
10
Kipstukjes
Frites – mayo – appelmoes – Ola ijsje
10
Satéstok
Frites – mayo – appelmoes – Ola ijsje
10
Kinderpasta
Tomatensaus – Parmezaanse kaas – Ola ijsje
10

dessert

Kinderijsje 5,5
Mont Blanc
Vanilleroomijs – advocaat – chocosaus – slagroom
8,75
Chocolate salty caramel dream
Zoute karamelroomijs – brownie – karamelsaus – slagroom – atsina
9,75
Selectie van kaas
ambachtelijk huisgemaakt notenbrood – wortel – peperchutney
10,75
Proeverij van 3 versterkte wijnen
Pineau des Charentes – Ratafia –  LBV Port
Aanrader voor bij de selectie van kaas!
8,75
Limoncello vanille crème brûlée
Yoghurt limoncello ijs – slagroom – atsina
9,75
Bread and butter
Boerenjongens – rood fruit – pudding – slagroom – atsina cress
8,50
Zoete lekkernijen Het Strand
5 wisselende items – lekker voor bij de koffie!
6