Agenda & Acties
Elke woensdag in januari t/m maart: Butcher Wednesday
Terug van weggeweest, Butcher Wednesday, met elke woensdag het beste van de slager voor de echte vleesliefhebbers!
Uiteraard kunt u ook bestellen van onze à la carte menukaarten.
Elke vrijdag in januari t/m maart: Seafood Friday
In de sfeervolle ambiance van onze Seafoodbar ‘De Zee’ verzorgen wij elke vrijdag Seafood Friday met een ruime selectie van verse vis en live cooking!
In verband met andere evenementen vindt Seafood Friday niet plaats op vrijdag 7 en 14 februari én op vrijdag 14 maart.
Vrijdag 7 februari: Meat the Butcher
Klik HIER voor meer informatie én onze kaartverkoop
Vrijdag 14 februari: Valentijnsdag
Verras jouw Valentijn met een romantisch 3-gangen diner (zie onderaan de pagina). Uiteraard kan je ook gewoon à la carte dineren!
Reserveer HIER!
Vrijdag 14 maart: Seafood Dinershow
Klik HIER voor meer informatie én onze kaartverkoop
Specials
Meat the Special – 34
Hertenrack – mousseline – spruit – stoofpeer – cassis jus
menu’s
Valentijnsmenu – 52,75
Amuse van de chef
***
“Shared platter”
Beef tataki – gerookte zalm – rode biet
***
Duo van bavette & gamba’s
Oosterse dressing – wokgroente – rode peper
of
Gebrande skrei
Pastinaak – knolselderij – paddenstoel – witte wijnsaus
***
Petit grand dessert
*Invulling menu onder voorbehoud van leveranciers.