agenda

15 december:    Tuna Dinershow
Op deze avond organiseren wij in samenwerking met gastheer en fileerspecialist Arie Kuijt voor de 3e keer dit jaar de Tuna Dinershow!

Meer informatie: Klik HIER!

Gelijk een kaartje kopen: Klik HIER!

Kerst op Het Strand:    Kerstmenu
Geniet tijdens de Kerstdagen van ons heerlijke 3, of 4-gangen Kerstmenu! (Zie onderaan deze pagina)
U kunt tijdens de Kerstdagen ook à la carte dineren bij ons. Lunchen is uiteraard ook mogelijk maar wij verzorgen tijdens de lunch uitsluitend onze dinerkaart.

Reserveren voor het Kerstmenu: Klik HIER!

Reserveren voor à la carte lunch of diner met Kerst: Klik HIER!

Vrijdag 26 januari:    Sushi & Oysters
Na de succesvolle avond in november komt er op vrijdag 26 januari weer een Sushi & Oyster avond met Gijs Zandbergen van Zandbergen Sushi. Op deze avond verzorgen wij weer een speciale menukaart én kan men genieten van live cooking.
Voor deze avond is er geen kaartverkoop, entree is gratis!

Reserveren voor Sushi & Oysters: Klik HIER!

Uiteraard kan men op deze avond ook à la carte dineren: Klik HIER!

acties

Vanaf 8 januari:  Seafood Monday – Geniet van heerlijke visgerechten tegen speciale prijzen

Vanaf 10 januari:  Butcher Wednesday – Het beste van de slager tegen speciale prijzen, voor de echte vleesliefhebbers

Vanaf 12 januari:  Sushi Friday – Met heerlijke sushirolls (m.u.v. vrijdag 26 januari – zie agenda)

Menu’s

Classic-Trend Menu –  47,75 p.p.

Kerstmenu –  72,75 p.p. (3-gangen) – 79,75 p.p. (4-gangen)
*Vega(n) Kerstmenu ook beschikbaar op aanvraag (prijs resp. 52,75 p.p. of 58,75 p.p.)

Valentijnsmenu –  47,75 p.p.

Classic/Trend Menu

Buikspek
zoetzure taugé – sriracha – kruidenpluk – kimchi mayonaise
OF
Zalm tiradito
popcorn – pestomayonaise

***
Witte Heilbot

hazelnoot – paling beurre blanc – citroen
OF
Eendenborst

parelcouscous – snijboon – knoflookjus

***
Carrot cake

cream cheese – vanille ijs – slagroom
OF
Kaasplateau
ambachtelijk huisgemaakt notenbrood – wortel – peperchutney

 

Kerstmenu

Amuse

***
Bresaola

Parmezaan mousse – zwarte truffel – rucola – tomaat
OF
Gerookte paling en eendenlever
rode biet – gel van blauwe bes – hazelnoot – port vinaigrette

***
Langoustine
bisque – kervelcrème – cantharellen – Pata Negra

***
Duo van Hert: Rack en Sukade

crème van knolselderij – jus van cassis en chocolade – spruiten
OF
Tarbot

cèpes – pompoen – kappertjesjus – hazelnoot – lardo

***
Kerstdessert

brownie – karamel -chocolade – vanille ijs – slagroom

 

Valentijnsmenu

Zalm en Gin-tonic
zalmfilet – wassabi – venkel – limoen
OF
Kalfspastrami
Waldorfsalade – rode biet – walnoot

***
Skreifilet en Paling
bloemkool – beurre blanc – citroen
OF
Runderbavette

gepofte groente – aardappelmousseline – Parijse boter

***
Proeverij van rood fruit en witte chocolade

hazelnoot crumble – framboos – atsina – slagroom
OF
Kaasplateau

ambachtelijk huisgemaakt notenbrood – wortel – peperchutney