agenda
15 december: Tuna Dinershow
Op deze avond organiseren wij in samenwerking met gastheer en fileerspecialist Arie Kuijt voor de 3e keer dit jaar de Tuna Dinershow!
Meer informatie: Klik HIER!
Gelijk een kaartje kopen: Klik HIER!
Kerst op Het Strand: Kerstmenu
Geniet tijdens de Kerstdagen van ons heerlijke 3, of 4-gangen Kerstmenu! (Zie onderaan deze pagina)
U kunt tijdens de Kerstdagen ook à la carte dineren bij ons. Lunchen is uiteraard ook mogelijk maar wij verzorgen tijdens de lunch uitsluitend onze dinerkaart.
Reserveren voor het Kerstmenu: Klik HIER!
Reserveren voor à la carte lunch of diner met Kerst: Klik HIER!
Vrijdag 26 januari: Sushi & Oysters
Na de succesvolle avond in november komt er op vrijdag 26 januari weer een Sushi & Oyster avond met Gijs Zandbergen van Zandbergen Sushi. Op deze avond verzorgen wij weer een speciale menukaart én kan men genieten van live cooking.
Voor deze avond is er geen kaartverkoop, entree is gratis!
Reserveren voor Sushi & Oysters: Klik HIER!
Uiteraard kan men op deze avond ook à la carte dineren: Klik HIER!
acties
Vanaf 8 januari: Seafood Monday – Geniet van heerlijke visgerechten tegen speciale prijzen
Vanaf 10 januari: Butcher Wednesday – Het beste van de slager tegen speciale prijzen, voor de echte vleesliefhebbers
Vanaf 12 januari: Sushi Friday – Met heerlijke sushirolls (m.u.v. vrijdag 26 januari – zie agenda)
Menu’s
Classic-Trend Menu – 47,75 p.p.
Kerstmenu – 72,75 p.p. (3-gangen) – 79,75 p.p. (4-gangen)
*Vega(n) Kerstmenu ook beschikbaar op aanvraag (prijs resp. 52,75 p.p. of 58,75 p.p.)
Valentijnsmenu – 47,75 p.p.

Classic/Trend Menu |
Buikspek
zoetzure taugé – sriracha – kruidenpluk – kimchi mayonaise
OF
Zalm tiradito
popcorn – pestomayonaise
***
Witte Heilbot
hazelnoot – paling beurre blanc – citroen
OF
Eendenborst
parelcouscous – snijboon – knoflookjus
***
Carrot cake
cream cheese – vanille ijs – slagroom
OF
Kaasplateau
ambachtelijk huisgemaakt notenbrood – wortel – peperchutney

Kerstmenu Amuse *** *** *** *** |

Valentijnsmenu Zalm en Gin-tonic *** *** |