Agenda & Acties
Vrijdag t/m zondag – Ontbijten @Het Strand!
van 10.00 uur tot 12:00 uur
Ontbijtplatter – 17,75
Glas verse jus d’orange – croissant – ciabatta – roomboter – gebakken ei – jam – pindakaas – nutella – ham – kaas – rauwkost
Yoghurt met vers fruit – 5,75
Croissant met jam – 4,75

Elke woensdag in januari t/m maart: Butcher Wednesday
Terug van weggeweest, Butcher Wednesday, met elke woensdag het beste van de slager voor de echte vleesliefhebbers!
Uiteraard kunt u ook bestellen van onze à la carte menukaarten.

Elke vrijdag in januari t/m maart: Seafood Friday
In de sfeervolle ambiance van onze Seafoodbar ‘De Zee’ verzorgen wij elke vrijdag Seafood Friday met een ruime selectie van verse vis en live cooking!
In verband met andere evenementen vindt Seafood Friday niet plaats op vrijdag 7 en 14 februari én op vrijdag 14 maart.

Vanaf 3 maart: 30-jaar = 30% korting!
Ter ere van ons 30-jarige bestaan verzorgen wij vanaf 3 maart op maandag, dinsdag én donderdag (t/m 17 april) een Jubileum menu met 30% korting. Dus i.p.v. een keuzemenu à 50 euro, slechts 35 euro voor 3 gangen! Reserveer HIER

Zondag 20 & Maandag 21 april: Pasen
Met Pasen kunt u bij ons à la carte lunchen en dineren maar op deze dagen verzorgen wij ook een speciaal 3-gangen Paasmenu incl. amuse van de chef!
Zie menu onderaan deze pagina.
Zaterdag 26 april: Koningsdag
De koning is jarig en dat vieren wij met een heerlijk Koningsmenu!
Zie menu onderaan deze pagina.
Specials
Jubileummenu:
17, 18 en 20 maart
***
Kabeljauw Rouleaux
Zwarte olijf – kruidenpluk – beurre blanc – kruiden olie
of
Diamanthaas
Sesam- japanse mayonaise – uitjes – wasabinoten
***
Dorade
Kimchi fried Rice- soja – edamame bonen – sesam
of
Surf & Turf
Gamba- bavette- oosterse saus – paprika – paksoi
***
Crème brûlée
Vanille ijs – witte chocolade – slagroom -atsina
of
Kaasplateau
Ambachtelijk huisgemaakt notenbrood – wortel – peperchutney
Jubileummenu:
24, 25 en 27 maart
***
Torched Salmon
Sushirijst – krabsalade – wasabinoten – sriracha saus – Japanse mayo
of
Carpaccio van Rund
Reypenear – balsamicomayonaise – rucola – tomaat – pijnboompitten
***
Zeebaarsfilet
Mousseline – beurre noissette – hollandaisesaus – pastinaak
of
Chicken Teriyaki
Kippendij – noodle – paksoi – rode ui
***
Crème brûlée
Vanille ijs – witte chocolade – slagroom -atsina
of
Kaasplateau
Ambachtelijk huisgemaakt notenbrood – wortel – peperchutney
Meat the Special – 35
Boneless runder shortrib – mousseline – pastinaak – zoete aardappel – port jus
menu’s
Paasmenu
Amuse van de chef
***
Gerookte zalm – gemarineerd in biet en gin
Saffraanmayonaise – kwartelei
of
Ribeye lichtgerookt
Kruidenmayo – zontomaat – appelstroop – uitjes – little gem
***
Roodbaars op de huid gebakken
Parelcouscous – beurre vert – olijf – tomaat
of
Duo van lamsfilet en rack
Mosterdkorst – groene asperge – aardappel – Ras el Hanout jus
***
Advocaat tiramisu
Chocoladesaus – paaseitje
of
Kaasplateau
Ambachtelijk huisgemaakt notenbrood – wortel – peperchutney
*Invulling menu onder voorbehoud van leveranciers.
Koningsmenu
Gebakken gamba
Wortelsoep – kokos – gember – chili cress
of
Carpaccio van kalfsvlees
Asperges – truffelmayo – avocade crème
***
Doradefilet
Venkelpurree – asperge – beurre blanc
of
Diamanthaas
Haricots verts – Hasselbackaardappel – pepersaus – rode ui
***
Oranjesoep
Slagroom – sinaasappel – vanille ijs
of
Kaasplateau
Ambachtelijk huisgemaakt notenbrood – wortel – peperchutney
*Invulling menu onder voorbehoud van leveranciers.
Moederdagmenu
Duo van tonijn en zalm tataki
Soja mayonaise – wakame – sesam – asperge
of
Gemarineerde entrecôte
Zwarte knoflookmayo – tomaat – edamame – rucola – wasabi crunch
***
Surf & Turf
Gamba’s – ossenhaas – oosterse dressing – wokgroente
of
Zeebaarsfilet
Pofgroente – antiboise – tomaat
***
Aardbeien Romanoff
Aardbei – vanille ijs – vodka – slagroom
of
Kaasplateau
Ambachtelijk huisgemaakt notenbrood – wortel – peperchutney
*Invulling menu onder voorbehoud van leveranciers.