Agenda & Acties

Vrijdag t/m zondag – Ontbijten @Het Strand!
van 10.00 uur tot 12:00 uur

Breakfast Bowl – 8,75
Granola – walnoot – honing – kaneel – vers fruit – yoghurt

Ontbijtplatter – 17,75
Glas verse jus d’orange – croissant – ciabatta – roomboter – gebakken ei –  jam – pindakaas –  nutella – ham – kaas – rauwkost

Yoghurt met vers fruit – 5,75
Croissant met jam – 4,75

Zondag 11 mei:  Moederdag
Zet je moeder in het zonnetje en laat haar deze dag extra genieten met ons speciale Moederdagmenu!
Zie menu onderaan deze pagina.

Zondag 8 juni & Maandag 9 juni:  Pinksteren @Het Strand
Naast à la carte lunchen en dineren hebben wij ook een 3-gangen Pinkstermenu met heerlijke seizoensgerechten!
Zie menu onderaan deze pagina.

Vrijdag 20 juni:  “Smaak van de Zee Festival”- Een Culinaire Reis op Het Strand
Wij toveren ons paviljoen om tot een culinaire markt!
Meer info en kaartverkoop; Klik HIER

menu’s

Moederdagmenu

Duo van tonijn en zalm tataki
Japanse mayonaise – wakame – sesam – asperge
of
Gemarineerde entrecôte
Truffelmayonaise – tomaat – edamame – rucola – wasabi crunch
***
Surf & Turf
Gamba’s – diamanthaas – oosterse dressing – wokgroente
of
Zeebaarsfilet
Pofgroente – antiboise – tomaat
***
Aardbeien Romanoff
Aardbei – vanille ijs – vodka – slagroom
of
Kaasplateau
Ambachtelijk huisgemaakt notenbrood – wortel – peperchutney

*Invulling menu onder voorbehoud van leveranciers.

Pinkstermenu

Salade van asperge & gerookte zalm
Basilicummayonaise – kwartelei – masago eitjes
of
Gemarineerde lamsfilet
Asperge – pistache – doperwtcrème – vijg dressing
***
Zeewolffilet
Wortelcrème – lotuswortel – doperwt – beurre blanc
of
Saltimbocca
Kalfsoester – Parmaham – risotto – salieboter
***
Aardbeiengebakje
Mousse – aardbei – atsina cress – slagroom – sorbet
of
Kaasplateau
Ambachtelijk huisgemaakt notenbrood – wortel – peperchutney

*Invulling menu onder voorbehoud van leveranciers.